flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції

29 жовтня 2020, 10:22

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції у зв’язку із недостатнім фінансуванням та забезпеченням суду поштовими марками.

Отримати процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти) чи безпосередньо через канцелярію суду за адресою: вул. Центральна  119 смт Добровеличківка Кіровоградська область 27000, з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних із запобіганням поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна також за допомогою SMS -повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заяву на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону. Бланк заявки розміщений за посиланням: (зразок заяви).

З метою забезпечення реалізації процесуальних прав учасників судового процесу у разі відсутності в матеріалах проваджень інформації про електронну пошту, номери засобів телефонного зв’язку, інформація про виклик у судове засідання, повідомлення про судове засідання та про ухвалені судові рішення у таких справах буде розміщуватись на офіційному вебсайті  Добровеличківського районного суду Кіровоградської області за посиланням:  https://dv.kr.court.gov.ua/sud1105/

У разі звернення до суду із клопотаннями, заявами просимо вказувати номери засобів телефонного зв’язку, а також адресу електронної пошти.
Нагадуємо, що інформація щодо стадій розгляду судових справ доступна на офіційному вебсайті Добровеличківського районного суду Кіровоградської області за посиланням, а список призначених до розгляду справ за посиланням

Із текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Додатково повідомляємо номер телефону, за яким можна отримати інформацію про стан розгляду справ, які перебувають чи перебували у провадженні Добровеличківського районного суду Кіровоградської області : 

(05253) 5-13-67 (канцелярія суду)  

(05253)5-12-94 помічник судді

Просимо вибачення за тимчасові незручності. Надсилання кореспонденції буде відновлено у разі надходження поштових марок, про що буде повідомлено додатково.